NAGYBÖJT V. VASÁRNAP

2023.03.26

NAGYBÖJT V. VASÁRNAP


1387. Hirdetéseink    2023. március 26.

1.  Ma országos gyűjtés van a szentföldi keresztények és szent helyek támogatására.Hálásan köszönjük mindenkinek adományát, aki bekapcsolódott a Karitász idei nagyböjtre hirdetett tartós élelmiszergyűjtésébe.

2.  Jövő vasárnap Virágvasárnap lesz. A szentmiséken barkát szentelünk. A nagymise fél 11-kor lesz.Hétfőn Szűz Mária jegyesének, Szt. Józsefnek ünnepe lesz. Szentmise lesz reggel 7-kor és 8-kor.

3.  Templomunk húsvéti díszítéséhez kérjük a testvérek adományait, melyet el-helyezhetnek a kihelyezett perselyekben, vagy odaadhatják a sekrestyében vagy az irodában.

4.  Nagyböjt péntekein keresztutat járunk templomunkban 17:15-kor. A gyermekek részvételével tartott imádságos félóra a keresztény együttérzés lelkületét alakítja ki bennünk. Kérem a kedves Szülőket, segítsék gyermekeiket, hogy igazi részvétteljes lelkületre tehessenek szert. Mai világunkban oly sok az erőszak, a részvétlenség, közöny, mely csak pusztulást eredményez. Ezt látják gyermekeik a TV-ben, élik meg sokszor a mindennapok durvaságaiban.

A keresztútjárás segít, hogy megtanuljuk az áldozatos engesztelő szeretetet irgalmas az Jézustól.

Kérem hozzák el gyermekeiket!