ÉVKÖZI 32. VASÁRNAP

2022.11.06

ÉVKÖZI 32. VASÁRNAP

1367. Hirdetéseink 2022. november 6.

 1. A héten Laci Atya hittanórái elmaradnak.

 2. A jövő vasárnap a 9-es szentmise után lesz az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek szülői értekezlet a Szent Adalbert teremben.Jövő szombaton az esti szentmisében a budakalászi szkóla fogja a zenei szolgálatot ellátni. 

 3. Jövő szombaton az esti szentmisében a budakalászi szkóla fogja a zenei szolgálatot ellátni. 

 4. A legszentebb áldozat a szentmise bemutatásával és felajánlásával emlékezhetünk idén is elhunyt szeretteinkre a "Novemberi misék" keretében a szokott módon:

  November hónap péntek estéin 6 órakor, vasárnapjain 1/2 11-kor,
  valamint: Karácsony és Húsvét ünnepének másnapján 1/2 11-kor.
  Akikről szeretnének megemlékezni, azok nevét írják fel a kiosztott nyomtatványokra és megtisztelő adományaikkal együtt tegyék borítékba, majd a Mária oltárra kitett kosárkába, vagy hétköznap a sekrestyébe ill. az irodába szíveskedjenek beadni.

 5. Azokat az iskolás korú gyermekeket, akik nincsenek megkeresztelve, nem jártak templomi katekézisre és nem voltak még elsőáldozók, vasárnap a 9 órai szentmisére várjuk szeretettel. 

 6. Bérmálásra való felkészítés is indult plébániánkon csütörtökönként este 7-kor. A legalább 9. évfolyamot kezdő fiatalokat várjuk szeretettel.

 7. Tisztelettel jelezzük, hogy templomunk altemplomában elhunyt szeretteink hamvainak elhelyezésére van lehetőségünk Egyházi szertartás keretében. Az érdeklődőket kedden, csütörtökön, délután 3-6 ig. az urnairodában, és szombaton ½ 4 - ½ 6 között az urnatemetőbe várjuk.

 8. Tudatom a kedves Hívekkel, hogy az elmúlt esztendő személyi jövedelemadó 1%-ról való rendelkezésük jóvoltából Szent Adalbert Misszió Alapítványunk 968 681,-Ft összeget kapott. Hálásan köszönjük ezt a gondoskodást, mellyel segítik Plébániánk ezen missziós, társadalmi kötelezettség vállalását.