ADVENT IV. VASÁRNAP

2022.12.18

ADVENT IV. VASÁRNAP

1373. Hirdetéseink    2022. december 18.

  1. Advent III. vasárnapján a templomunkban 104 idős testvérünk részesült a Szentkenet szentségében. 6 testvérünknek otthonában adtam fel a Szentkenetet.

  2. Ezen a héten gyónási lehetőség lesz a roráté szentmisék alatt.

  3. Pénteken a 8 órai szentmise után állítjuk fel a karácsonyfákat, rendezzük be templomunkat. Hálás köszönetem mindazoknak, akik segítenek. Isten fizesse meg résztvevő jóságukat!

  4. Dec. 24-én szombaton délután 15 órától a gyermekek "Kicsi Jézus köszöntője" betlehemes játékkal készültek a karácsonyi Kisded köszöntésére. Közös örömeinket megosztva készítsünk szállást szívünkben, a Béke Fejedelmének. 1/2 3-tól nyitva a templom, gyülekező.

  5. Dec. 24-én. 24 órakor Éjféli szentmise.

  6. Dec. 25. Karácsony, vasárnapi miserendet tartunk. Gyermekeket 9 órára várom! Hozzátok el legkedvesebb játékotokat. Játék megáldás lesz. Mindenkit szeretettel várunk, aki a szív és a lélek igazi örömével érkezik.

  7. Betlehem megáldást tartunk a karácsonyi szentmisék végén. Kérem hozzátok el idén is betlehemetek kis Jézusát, hogy áldottan kerüljön karácsonykor otthonaitokba.

  8. Karácsony másnapján reggel 8-kor, és ½ 11-kor lesznek szentmisék. A ½ 11 órai szentmisét a "Novemberi halottainkért" mutatom be.

  9. Dec. 27-én Szent János apostol ünnepe a 8 órai szentmisén ünnepélyes bor megáldás lesz.

  KEDVES HÍVEKNEK, CSALÁDJAIKNAK ÉS A KEDVES VENDÉGEKNEK, ÁLDOTT SZENT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!