ADVENT II. VASÁRNAP

2022.12.04

ADVENT II. VASÁRNAP

1371. Hirdetéseink    2022. december 4.

  1. Az adventi előkészület idején a hétköznapi szentmisék időpontja: Hétfő, kedd, szerda, csütörtök és péntek reggel 6 órakor "Roráte szentmise".
  2. Kérem a kedves Híveket, éljenek a megszentelődés ezen lehetőségével. Ebben a szent időben, szentmisével kezdjük napjainkat és így kapcsolódhatunk be az értünk testet öltött Ige megváltó áldozatába. A mi várakozásunk is ezáltal lesz reményteljes, hiszen Isten üdvöt hozó jósága már megjelent közöttünk, hogy megszentelje életünket.
  3. Szokás szerint advent 3. vasárnapján fogjuk kiszolgáltatni idős / beteg testvéreink számára a betegek kenetét a 9-es mise kivételével mindegyik szentmisén. Felkészítő prédikáció a szombat esti szentmise keretében lesz.
  4. Szombaton 5-kor imádság keretében gyújtjuk meg a harmadik gyertyát az adventi koszorúnkon.
  5. Az Örmény Önkormányzat szervezésében szombaton az esti szentmise után Horváth Zoltán György előadása lesz a Szt. Adalbert teremben. Szeretettel várják az érdeklődőket.
  6. Szokás szerint templomunk karácsonyi díszítésére, valamint a szegények karácsonyára gyűjtünk. Kérem, hogy adományaikat a sekrestyébe, vagy az irodába szíveskedjenek átadni. Isten fizesse meg jóságukat!
  7. Karácsonyi képeket nálunk is lehet kapni itt a sekrestyében. Ezek a képek az Esztergomi Keresztény Múzeum anyagából vannak. Missziót teljesítünk akkor, amikor e képeket küldjük el szeretteinknek, arról nem is beszélve, hogy ezek a valódi ünnepre készítik elő mindazokat, akik kapcsolatba kerülnek velük.