ADVENT III. VASÁRNAP

2022.12.11

1372. Hirdetéseink 2022. december 11.

  1. "Roráte szentmise". Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek reggel 6 órakor.
  2. Szombaton 5-kor imádság keretében gyújtjuk meg a negyedik gyertyát az adventi koszorúnkon.
  3. Advent III. vasárnapján a 1/2 11 órai szentmisén, ünnepélyesen részesülhetnek a Szentkenetben kedves híveink.. Ezáltal szeretnénk segíteni őket, hogy a mai nap valóban örömvasárnap legyen szeretett testvéreink számára! A többi szentmisén is részesülhetnek a Szentkenetben. Kivétel a 9 órai gyermekek részvételével tartott szentmisét.
  4. Idős, beteg testvéreinkről sem feledkezünk el. Kérjük a kedves hozzátartozókat szóljanak az irodában, hogy őket is részesíthessük Isten megerősítő szentségében. Szerezzék meg számukra az Istennel való megbékélés ajándékát, hiszen Karácsony a szeretet és béke ünnepe! Ezen a héten mennénk el hozzájuk megbeszélés alapján.
  5. Szokás szerint templomunk karácsonyi díszítésére, valamint a szegények karácsonyára gyűjtünk. Kérem, hogy adományaikat a sekrestyébe, vagy az irodába szíveskedjenek átadni. Isten fizesse meg jóságukat!
  6. Karácsonyi képeket nálunk is lehet kapni itt a sekrestyében. Ezek a képek az Esztergomi Keresztény Múzeum anyagából vannak. Missziót teljesítünk akkor, amikor e képeket küldjük el szeretteinknek, arról nem is beszélve, hogy ezek a valódi ünnepre készítik elő mindazokat, akik kapcsolatba kerülnek velük.